Arata spectaculos si este si gustoasa si hranitoare. Chiar daca este destul de solicitanta reteta, aceasta merita tot efortul.
Se pun mierea si zaharul pe aragaz la foc mic si amestecam pana cand se topeste zaharul. Adaugam untul si mai fierbem 4 minute.
Toate nuciferele se pun intr-o tavita si se coc la cuptor 5 minute, agitand din cand in cand tava. Rasturnam caramelul pe o hartie de copt unsa cu ulei si punem nucile coapte peste sos, rulam si dam la frigider.
Susanul se prajeste un minut in tigaie, la foc mic, amestecand continuu. Amestecam mierea, zaharul si zeama de lamaie pana cand se topeste zaharul. Adaugam susanul si amestecam. Ungem doua hartii de copt cu ulei si intindem susanul intre aceste doua hartii cu ajutorul facaletului. Scoatem rulada din frigider, o asezam peste foaia de susan si le rulam impreuna.Pentru invelisul de cocos, amestecam bine nuca de cocos si untul. Adaugam crema de cocos (care este deasupra unei conserve de lapte de cocos- partea solida) si mierea. Amestecam totul ca pe o coca, apoi o intindem la fel ca invelisul de susan, intre 2 hartii de copt unse cu ulei. Se scoate rulada din frigider, se asaza peste stratul de cocos si se ruleaza din nou. Se da din nou la rece, apoi se poate felia.