Reteta Cristinei de care m-am indragostit la picnicul bucatarasilor.
Am sunat-o imediat pe Cris sa o rog sa imi dea reteta. :)
Eu l-am preparat intr-o varianta si mai rapida, simpla si la fel de delicioasa!
Multumesc Cris draga mea, geniala ideea cu uleiul de cocos in combinatie cu gemul de capsuni! Un strudel formidabil de delicios!
Se unge tava cu ulei de cocos.
Visinele eu le-am pus direct congelate nu le-am scurs deloc si la final m-am bucurat de siropul format impreuna cu cel de artar.
Foile se ung intre ele cu ulei de cocos din belsug, cate 4 bucati, se pune deasupra o parte de gem, apoi o parte din visine, se ruleaza si se asaza in tava pregatita.
Se pregatesc asa toate foile, se pun rulourile in tava.
Rulourile se ung deasupra cu ulei de cocos.
Se taie cu un cutit si se portioneaza strudelul dupa dorinta.
Cu siropul de artar se stropesc rulourile.
Se coc strudelele pana se rumenesc, eu le-am tinut 40 de minute.
Cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
O minunatie!