Desert tort cu iaurt și ananas

de CristinaCrs in Torturi, 3 Mai 2019 | 2782 vizualizari

 

 Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 200 g pişcoturi
  • 2 iaurturi mari
  • 500 ml frișcă
  • 2 plicuri de gelatina
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 kiwi sau portocale ( pentru ornat)
  • 2 cani de zahăr
  • 300-400 ml sirop sau zeama de compot (pentru a insiropa piscoturile)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu iaurt și ananas:

Se bate iaurtul cu zahărul. Se bate frișcă,apoi adăugăm iaurtul si cu zaharul peste frișcă. Gelatina o topim la foc mic cu zeama de la ananas,apoi o racim putin. Ananasul se taie cubuleţe mici. Tăiem kiwi sau portocalele feliute si le asezam pe fundul tavii (sau o oală rotundă). Apoi insiropam piscoturile si le asezam pe peretii tavii. Amestecam frisca, iaurtul cu zahar cu gelatina si fructele si turnam in tavă. Apoi dam la rece pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu iaurt și ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]