Desert tort cu iaurt și ananas

de CristinaCrs in Torturi, 3 Mai 2019 | 2255 vizualizari

 

 Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 200 g pişcoturi
  • 2 iaurturi mari
  • 500 ml frișcă
  • 2 plicuri de gelatina
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 kiwi sau portocale ( pentru ornat)
  • 2 cani de zahăr
  • 300-400 ml sirop sau zeama de compot (pentru a insiropa piscoturile)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu iaurt și ananas:

Se bate iaurtul cu zahărul. Se bate frișcă,apoi adăugăm iaurtul si cu zaharul peste frișcă. Gelatina o topim la foc mic cu zeama de la ananas,apoi o racim putin. Ananasul se taie cubuleţe mici. Tăiem kiwi sau portocalele feliute si le asezam pe fundul tavii (sau o oală rotundă). Apoi insiropam piscoturile si le asezam pe peretii tavii. Amestecam frisca, iaurtul cu zahar cu gelatina si fructele si turnam in tavă. Apoi dam la rece pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu iaurt și ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de piscoturi cu crema de mascarpone, mandarine si mango