Dovlecei gratinati

de susu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 5432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mari
  • branza de vaci si telemea de oaie
  • marar sau alta verdeata care va place
  • unt
  • oua
  • putin lapte si iaurt mai gras
  • putin cascaval sau parmezan pentru ras deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Se curata dovlecelul, se da pe razatoarea mare si se stoarce. Branza de vaca faramitata se amesteca cu telemeaua de oaie data prin razatoarea mica si se condimenteaza cu putina vegeta si piper. Se adauga mararul sau alte verdeturi. Se face un sos mai gros din lapte, iaurt si ouale batute.Intr-un vas rezistent la cuptor, uns cu putin unt, se pune un rand de dovlecel, unul de branza si tot asa. Puteti amesteca branza cu sosul alb si sa-l turnati peste fiecare rand de dovlecel ras. Ultimul rand sa fie de dovlecei. La sfarsit se toarna sosul apoi se rade putin parmezan sau cascaval. Se coace pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu branza