Dovlecei in crusta de migdale

de anca_rm in Mancaruri de legume, 2 Apr 2020 | 1764 vizualizari

 

De curand am avut la masa niste oameni tare dragi mie. Ei nu prea mananca carne, prefera legumele. Asa ca le-am pregatit pe langa altele si niste dovlecei in crusta de migdale.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei/zucchini
  • 100 gr migdale maruntite/faina de migdale mare
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in crusta de migdale:

Dovleceii ii spalam foarte bine in apa rece. Ii taiem pe lungime nu foarte grosi, dar nici subtiri.

Intr-un vas mai adanc spargem oul si il batem bine cu sare si putin piper.

Pregatim o tava mare de aragaz pe care o acoperim cu hartie de copt.

Faina de migdale o punem intr-o farfurie mai larga.

Fiecare bucata de dovlecel o dam prin ou si de acolo prion faina de migdale. Le asezam in tava.

Punem tava la copt, la temperatura de 200 grade C, in cuptorul preincalzit, pentru 15 minute.

Serviti calzi!

 

 

 

TIPS-URI

1

folositi migdale macinate sau nuca

2

in loc de oua se poate folosi lapte vegetal

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

03.04.2020, 20:32

In crusta de migdale chiar nu am mancat dovleceii, dar nu are ce sa fie rau la gust!

Gherca Daniela 1

04.04.2020, 17:41

dantes 1

05.04.2020, 10:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dovlecei si feta