Dovlecei la cuptor (by Nadina)

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 12621 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult reteta cand am vazut-o postata de Nadina si mi s-a parut mult mai simplu decat dovlecelul pane pe care-l faceam pana acum.
Multumesc din nou Nadinei.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu prea mari
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 100 gr faina
  • 20 gr unt
  • marar
  • 200 gr mozzarella
  • 1 praf de copt
  • sare,piper,curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor (by Nadina):

Dovlecelul se curata,dar se mai lasa si fasii de coaja.Se taie felii subtiri si se sareaza putin.

Se bat ouele,incorporeaza untul topit,laptele,smantana si faina.Va fi o compozitie de consistenta unei smantani.

Se adauga praful de copt,curry si marar.Mie imi place sa folosesc mararul cu dovlecel.

Se scurge dovlecelul de apa rezultata si se amesteca cu compozitia de oua.

Se unge o tava de yena cu unt si se pun dovleceii.

Deasupra se razuieste mozarela si se da la cuptor pentru aproximativ 35 minute.

Este mai usor de taiat dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor (by Nadina)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

adasev12 1

10.09.2010, 13:20

bun cu siguranta, trec la favorite.

diaconta 1

10.09.2010, 18:54

Chiar foarte bun e Ada ....multumesc din nou Nadinei

reisnaor_2006 1

05.10.2014, 23:10

o bunatate

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii