Dovlecei umpluti

de Dana_Retetegg in Porc, 22 Dec 2010 | 4759 vizualizari

 

Astazi in meniu avem: dovlecei umpluti.

 

INGREDIENTE

  • 6 dovlecei
  • 300 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • condimente pentru porc
  • sare
  • oregano
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 foi dafin
  • 3 boabe ienibahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.

Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai sus.
I-am pus in tava impreuna cu un sos din apa, vin, foi de dafin si ienibahar. Am lasat in cuptor aproape o ora.

I-am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]