Dovlecei umpluti

de ionela2682 in Porc, 13 Iul 2011 | 6561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei potrivit de mari
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

-dovleceii se taie pe orizontala,se scobesc

-ceapa se taie marunt ,se pune la calit impreuna cu mijlocul dovleceilor maruntit

-se adauga carnea tocata,rosiile taiate cubulete,tinem pana scade zeama ,saram si piperam

-cu aceasta umplutura vom umple "cojile"de dovlecel,asezam felii de rosii deasupra,stropim cu ulei,si adaugam 1 cana de apa

-introducem la cuptor pentru 1 ora,sau pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut