Dovlecel pane

de danadanutza23 in Mancaruri de legume, 4 Oct 2016 | 3819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 oua
  • 300gr faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul si il taiem felii peste presaram sare si il lasam 10 minute intre timp amestecam faina cu pesmetul ,batem bine ouale cu putina sare si piper.dupa cele 10 minute luam feliile de dovlecel le dam prin faina apoi prin ou si le prajim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane