Dovlecel umplut si pui copt pe sare

de danielaR in Pui, 30 Iul 2014 | 3651 vizualizari

 

am auzit de ceva timp ca unii fac puiul pe sare in loc sa-l bage la punga magica si am zis sa incerc si eu ..e super

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovlecel
  • 100 gr carne tocata
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura bulion
  • sare piper
  • un praf de usturoi granulat
  • jumatate de pui
  • 500 gr sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut si pui copt pe sare:

Spalam dovlecelul si il scobim cat de mult putem.Amestecam carnita cu bulionul si ciupercile si sare si piper.Umplem dovlecelul si il dam la cuptor intr-un vas yena 

In alt vas yena punem sarea si puiul spalat si dam la cuptor.eu am pus ambele vasuri odata in cuptor pt ca incapeau.

Puiul se lasa aproximativ 40-45 min.dar il mai verificam intre timp si il invartim 

El se rumeneste asa frumusel si isi trage sare cat are nevoie 

Impreuna sunt gustoase si sanatoase 

Sa aveti pofta ca eu am avut!

:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut si pui copt pe sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

30.07.2014, 14:59

AnyCostescu 1

30.07.2014, 15:45

bun dovlecelul, si eu fac saptamana asta

Rocsi 1

30.07.2014, 21:22

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]