Drob

de luminita20_2006 in Porc, 2 Mai 2009 | 28647 vizualizari

 

Deoarece nu sunt adepta carnii de miel ,de Paste am facut drob cu carne de porc si pasare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.  carne porc tocata
  • 300gr. pipote
  • 300gr. ficatei pasare
  • 8 oua
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legtaturi marar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficateii si pipotele se pun la fiert 15 min in apa cu sare. Apoi se dau prin masina de tocat. Separat am fiert 4 oua. Amestecam carnea, pipotele si ficateii, adaugam marar, patrunjel, ceapa, toate tocate marunt. Potrivim de sare si piper apoi adaugam si 4 oua amestecam bine. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (asta ca sa imi usurez munca atunci cand o sa il scot din tava) se pune un sfert din cantitatea de compozitie si adaugam ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii apoi punem cealalta cantitate de compozitie.

 Dam tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]