Drob de miel

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 4543 vizualizari

 

dupa reteta Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • organe de miel 1 kg
  • 1 piept de pui fiert
  • 4 oua
  • 1 leg de marar
  • 1 leg de patrunjel
  • sare,piper
  • 6 cepe verzi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel se spala si se pun la fiert,se ia spuma.Cand sunt fierte se scot di oala si se lasa sa se raceasca putin.Dupa ce s au racit se toaca marunt din cutit si se pune intr-un castron adanc.Pieptul de pui fiert se toaca si el marunt si se adauga peste organe,se toaca ceapa verde marunt,frunzele de marar si patrunjel si se adauga in castron.Se bat 4 oua ca pentru omleta si se incorporeaza cu toata compozitia.Se potriveste de sare si piper.Intr-o tava de yena se pune hartie de copt,ca nu am avut prapur,se unge cu ulei si se aseaza compozitia.Se da la cuptor pana se rumeneste cam 1 ora jumate la foc potrivit.Cand este gata se scoate si se taie bucati in patrate si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Drob din ficăței de pui cu ciuperci