Drob de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 6571 vizualizari

 

Drobul de miel e nelipsit in meniul de Paste!:)

 

INGREDIENTE

  • organe de la un miel
  • capatana de miel
  • ceapa verde 2 legaturi
  • usturoi verde 2 legaturi
  • marar verde 2 legaturi
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oua 3 bucati
  • oua fierte 5-6 bucati (care s/au crapat, cand ati inrosit ouale:D!)
  • prapure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele se fierb in apa cu un praf de sare. Capatana de miel se fierbe separat. Dupa ce au fiert organele si carnea, se toaca marunt. Ceapa, usturoiul si mararul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se adauga la compozitia de carne. Se asezoneaza de sare, piper, se adauga ouale crude si se amesteca bine pana se omogenizeaza  compozitia. Intr/o forma rotunda se aseaza prapurele, se pune jumatate din compozitie, se aseaza dupa dorinta ouale fierte, se adauga restul de compozitie si se acopera cu prapurele. Se pune la cuptorul preincins, la copt cca. 30 de minute, la foc moderat, pana ce trece testul cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel