Drob de miel

de pity19 in Oaie, 21 Apr 2014 | 3476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oragane de miel
  • ceapa verde 2-3 legaturi
  • usturoi verde 3 legaturi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare , piper
  • 5 oua
  • 3 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Spalam bine carnea sub jet de apa rece si curatam bine ;

Punem intr-o oala cu apa la fiert organele ; Dupa ce au fiert le taiem marunt ;

Cand carnea este aproape fiarta adaugam cateva fire de usturoi , patrunjel si marar plus condimentele ;

Dupa ce carnea ii fiarta scoatem din apa ;

Tocam marunt organele ;

Punem organele in putina apa in care acestea au fiert ;

Tocam patrunjelul , mararul , ceapa si usturoiul si o punem peste carne , amestecand bine ;

Pregatim o tava pentru chec , punem in aluat 2-3 oua fierte;

Dam tava la cuptor ptr. 60-90 minute;

Dupa ce drobul s-a copt bine servim cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel a la Radu Anton Roman