Drob de miel

de pity19 in Oaie, 21 Apr 2014 | 3753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oragane de miel
  • ceapa verde 2-3 legaturi
  • usturoi verde 3 legaturi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare , piper
  • 5 oua
  • 3 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Spalam bine carnea sub jet de apa rece si curatam bine ;

Punem intr-o oala cu apa la fiert organele ; Dupa ce au fiert le taiem marunt ;

Cand carnea este aproape fiarta adaugam cateva fire de usturoi , patrunjel si marar plus condimentele ;

Dupa ce carnea ii fiarta scoatem din apa ;

Tocam marunt organele ;

Punem organele in putina apa in care acestea au fiert ;

Tocam patrunjelul , mararul , ceapa si usturoiul si o punem peste carne , amestecand bine ;

Pregatim o tava pentru chec , punem in aluat 2-3 oua fierte;

Dam tava la cuptor ptr. 60-90 minute;

Dupa ce drobul s-a copt bine servim cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu verdeata si leurda