Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa pentru sarbatori, care inlocuieste cu succes drobul de miel.
Ceapa alba, ceapa verde si leurda se curata si se taie marunt.
Se pun cele doua linguri de ulei in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se seteaza BROWN/SAUTE 5 minute.
Cand uleiul s-a incins, se adauga ceapa si carnea tocata de pui.
In ultimul minut se adauga si ceapa verde.
Se scoate compozitia intr-un bol si se pune deoparte.
Se pune o cana de apa in vasul Multicooker-ului Crock Pot Express si se asaza suportul pentru gatit la abur.
Ficateii spalati se pun intr-un vas pentru gatit la aburi sau o sita si se asaza in vas.
Se inchide capacul si se seteaza programul STEAM pentru 10 minute.
Se verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
Cand programul s-a terminat, se elibereaza aburul, apoi se scot ficateii, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucati.
Se adauga la compozitia de carne tocata, impreuna cu 4 oua, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine si se pune compozitia intr-o tava de tort cu pereti detasabili de 20 cm sau intr-o forma de silicon.
Oul ramas se bate si se pune deasupra.
Se pune suportul pentru abur in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se toarna 200 de ml de apa.
Tava cu drobul de pui se asaza pe suportul de inox.
Se inchide capacul, se verifica supapa de aburi sa fie inchisa si se seteaza programul POULTRY pe pozitia HIGH pentru 20 de minute.
Dupa ce se termina programul, se elimina aburul si se lasa sa stea 10 minute.
Se scoate capacul cu grija si apoi tava cu drob.
Se lasa sa se raceasca si se presara deasupra verdeata tocata.