Drob din maruntaie de pui

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 11333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote si inimi de pui
  • 1 legatura ceapa verde (5-6 fire)
  • 3 catei de usturoi (eu am pus dupa gustul meu)
  • frunze de patrunjel ( 5-6 fire)
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 4-5 oua fierte
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din maruntaie de pui:

Maruntaiele se curata si se spala, pipotele si inima de pui se pun la fiert in apa  ( eu nu am pus sare) si se lasa pana ce aproape au fiert, apoi adaugam ficatei si mai lasam la fiert cca 20 min.  ( ficatei nu necesita foarte  multa fierbere). Se strecoara  si pastram cca 50-100 ml din apa care a fiert si lasam sa se raceasca.  Apoi se dau prin masina de tocat se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei, adaugam ceapa  verde taiata marunt, patrunjelul tocat si usturoiul pisat si amestecam.  Spre final adaugam din apa care a fiert si ouale batute, se amesteca.

Intr-o tava de chec, nu foarte mare, tapetata cu hartie de copt si uns cu ulei asezam 1/3 din carne, asezam ouale fierte si restul de compozitie. Introducem in cuptorul incins 30-40 min, dupa acea scoatem, racim si servim cu mare pofta!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de iepure de casa