Drob din organe de miel cu piept de pui

de katty in Oaie, 25 Apr 2020 | 5813 vizualizari

 

De data asta mi-am dorit un drob ceva mai dietetic, asa ca am combinat organele de miel cu niste piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (plaman, ficat, inima, rinichi, prapor)
  • 500 gr piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente pentru drob
  • 7 oua+1 pentru uns
  • 1 lingura ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de miel cu piept de pui:

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici.

Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel.

Le oparim putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange. Le scoatem si le lasam la racit.

Trecem organele si pieptul de pui prin masina de tocat carne cu gauri mari. Tocam fin ceapa verde. mararul si patrunjelul. Amestecam  carnea cu  verdeturile, ouale, condimentele pentru drob, sare dupa gust, piper.

Ungem o tava cu ulei, intindem praporele si punem compozitia. Acoperim cu praporele si ungem cu oul batut.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pana se rumeneste. Servim drobul rece la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de miel cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel umplut