Dulceata de caise

de Lau in Dulceata / Gem, 25 Iul 2012 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1.5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Spalam caisele si le scoatem samburii. Bucatile de caise le taiem bucati si le amestecam cu zaharul,acoperim si lasam pana a 2 zi la frigider.

Punem oala pe foc potrivit,amestecand din cand in cand,inlaturand spuma. La final adaugam zeama de la lamai.

Facem proba cu farfuria cand este fiarta.

Punem dulceata fierbine in borcane, le inchdem si le lasam cu gura in jos cca 5 minute (eu le-am acoperit si le-am lasat sa se raceasca)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

25.07.2012, 21:43

ce harincuta esti

Rocsi 1

25.07.2012, 23:59

ASta nu refuz!

Lau 1

26.07.2012, 08:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu menta