Dulceață de căpșuni

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg căpșuni
  • 500 g zahar
  • frunze de menta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de căpșuni:

Căpșunile spălate se pun Intr-un vas, se adauga zaharul, frunzele de menta si se lasă câteva ore la rece, apoi se pun la fiert, la foc moderat. Amestecam continuu și din momentul fierberii o mai lași circa 10 minute sau pana când se leagă. Punem dulceața în borcane sterilizate, infiletam capacele și întoarcem borcanele cu gura în jos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni