Dulceata de visine

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 30 Iun 2016 | 4638 vizualizari

 

A iesit tare buna preparata in acest mod.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg visine;
  • 2 kg zahar.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinele si li se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul si se lasa peste noapte la rece.

A doua zi, se scot visinele, iar siropul se fierbe circa o ora. Dupa ce siropul scade putin, se adauga frutele si se mai fierb circa 45 de minute, apoi dulceata se toarna fierbinte in borcane de 320 g. Li se pun capacele si se pun in paturi pentru doua zile, dupa care se pot depozita. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.06.2016, 21:43

Este o nebunie dulceata asta!

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:15

Ohhh! cat de bine arata!

Lau 1

01.07.2019, 07:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]