Eclere aperitiv cu branza si jambon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 13108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr cojile de eclere:
  • 125 mi de apa
  • 75 gr de faina
  • 2 oua
  • sare
  • 30 gr de unt
  • garnitura:
  • 150 gr de branza cu ierburi fine
  • 4 felii de jambon
  • 2 linguri de lapte
  • decor:
  • maioneza
  • ierburi fine uscate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere aperitiv cu branza si jambon:

Prepararea cojilor de eclere:

apa se pune la fiert,apoi adaugam untul, putina sare, faina si se amesteca bine si se da de pe foc. Se pun oulale cate unul pe rand si se amesteca,se pune coca intr-un sprit si se modeleaza cojile intr-o tava cu hartie de copt. Se dau la copt sa se rumeneasca.

In timpul coacerii se face garnitura:

Se mixeaza jambonul si se amesteca cu branza, apoi se amesteca si se pun cele 2 linguri de lapte, dupa ce sau copt cojile se dau la rece,apoi se taie pe mijloc si se umplu cu garnitura de jambon si branza, se orneaza cu ce doriti, eu am ornat cu maioneza light si se servesc cu friptura salate etc.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere aperitiv cu branza si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta gratinata la cuptor