Eclere inimioare

de Lau in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 3574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 60 g unt
  • 240 ml apa
  • 160 g faina
  • 4 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust brandy
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • 100 ml frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere inimioare:

Intr-o cratita adaugam apa, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul si punem pe foc, cand incepe sa fiarba luam de pe foc adaugam toata faina si amestecam pana ce se omogenizeaza, lasam sa se raceasca foarte bine.

Cand sa racit adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.

Punem compozitia intr-un posh si in tava tapetata cu hartie de copt formam inimioare lasand loc libere intre ele.

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min. (nu deschidem cuptorul primele 10 min.).

Crema-pregatim compozitia conform instructiunilor de pe plic, lasam sa se raceasca dupa care adaugam frisca mixata, amestecam bine.

Taiem eclerele  in 2 si le umplem cu crema.

Dam la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]