Farfalle cu ton

de stefy_a in Farfalle, 20 Apr 2017 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste farfalle
  • 2 conserve de ton bucati in ulei
  • 2 buc ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste intr-o tigaie in doua linguri ulei de masline. Se adauga tonul scurs, de ulei, din conserva, si patrunjelul tocat marunt. Tot acum se adauga o cescuta cu apa si pasta de tomate.
Se lasa pe foc, pana cand compozitia capata consistenta de sos pe care o doriti si se potriveste de sare si piper. Se ia vasul de pe foc si se adauga pastele fierte si bine scurse. Se amesteca si se servesc calde.

mai multe retete gasiti pe: www.stefyharnicutza.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara