Fasole batuta

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 27 Sep 2013 | 4674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Lasam fasolea sa se inmoaie in apa rece, peste noapte.

Dupa ce s-a umflat, o spalam in cateva ape apoi o punem la fiert.

Dupa ce a dat in clocot, schimbam apa si o lasam iar sa dea intr-un clocot.

Cat timp fierbe fasolea curatam cepele, le spalam si le taiem marunt.

Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam.

Punem ceapa si usturoiul la calit in uleiul incins.

Scurgem apoi apa de pe fasole si o pasam(noua nu ne place sa fie pasata prea fin).

Adaugam ceapa calita peste fasole, condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]