Omleta de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 7733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de post:

se spala cartofi  si dovlecelul, se dau pe razatoare, se scurg de zeama, se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se intoarce omleta pe ambele parti de mai multe ori cu ajutorul capacului, pana se rumeneste frumos,( ca la tortilla.)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

nadina73 1

24.03.2010, 18:37

super uite ca nu stiam ,cred ca e grozava,bravo felicitari

mariac 1

27.03.2010, 01:22

e buna mai pune si putin ardei rosu sa vezi ce gust bun i da ,felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu cartofi si mujdei