Fasole galbena cu aripi

de Lau in Pui, 24 Mar 2011 | 5428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • sare dupa gust
  • aripi
  • condimente
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu aripi:

se decongeleaza fasolea se spala, se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Intr-o tigaie se caleste ceapa, se adauga usturoiul pisat, se calesc putin impreuna, dupa care se adauga fasolea fierta. Se prajeste cam 10 minute

Aripile se curata si se spala. Amestecam condimentele cu piper si trecem aripile prin el, prajim aripile,l e scoatem pe un prosop absorbant. Se serveste cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu aripi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]