Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2012 | 16599 vizualizari

 

O reteta super usor de facut, si tare, tare gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole galbena pastai
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi:

Se calesc intai ciupercile in putin ulei. Le scoatem din tigaie si calim apoi pastaile adaugand si usturoiul. Cand sunt gata, adaugam ciupercile si le mai tinem pe foc cateva minute pentru ca aromele sa se imbine.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca