Fasole verde cu carne de vitel

de Maria_Laura in Vita, 6 Feb 2014 | 5618 vizualizari

 

Se poate servi cu orice fel de carne!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Fasole verde ( eu am avut din congelatorul propriu si era prefiarta)
  • 2 cepe
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 4-5 catei usturoi
  • frunze marar si patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • carne fiarta de vita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu carne de vitel:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa a devenit aurie se pune faina, se mai caleste putin, se adauga boiaua de ardei si imediat se pune fasolea verde si rosiile tocate marunt, daca mai e nevoie de lichid se poate adauga putina apa sau suc de rosii. Se pune sare dupa gust! Se lasa sa fiarba.

La final adaugam usturoiul tocat si frunzele de marar si patrunjel.

La aceasta mancare eu am adaugat carnea de vitel pe care am fiert-o in supa de vitel cu taitei!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]