Fasole verde cu pui si maioneza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2010 | 52913 vizualizari

 

E o salata gustoasa si foarte rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • 250 g fasole verde congelata
  • 1 ou mare
  • 150 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pui si maioneza:

Pulpa de pui se pune la fiert si cand e gata se curata carnita de pe os si se taie bucatele.

Fasolea verde  o fierbem cam 10 - 15 minute in apa cu sare si apoi se lasa la scurs intr+o strecuratoare.

Se prepara maioneza rapida cu mixerul vertical  din ou crud intreg, mustar, ulei, sare , zeama de lamaie si usturoi ( daca iese prea moale se mai adauga ulei).

Se amesteca bucatelele de carne cu fasolea si maioneza , se omogenizeaza si se da la rece pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]