Ficăței de pui lionezi

de elucubratiiculinare in Ficat, 22 Oct 2012 | 9193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficăței de pui,
  • 200 g ceapă,
  • 100 ml ulei,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 60 g făină,
  • pătrunjel verde,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • frunze salată verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăței de pui lionezi:

Ficățeii de pui se spală și se curăță de pielițe. Se așează pe un prosop de bucătărie de hărtie să absoarbă toată apa. Ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă juliene. Ficățeii se trec prin făină și se prăjesc în uleiul încins pe ambele părți până se rumenesc. Se scot pe un platou. În uleiul rămas călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare, după care stingem cu 100 ml vin alb. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Aducem și ficățeii în tigaie și amestecăm ușor. Servim imediat pe o farfurie ornată cu salată verde, presărând pătrunjel verde tocat deasupra.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței de pui lionezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]