Ficat de porc cu ceapa caramelizata

de Denissa in Ficat, 14 Sep 2012 | 10767 vizualizari

 

Am facut reteta asta pentru ca la niste analize iesisem cam anemica :D

 

INGREDIENTE

  • ficat de porc
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • suc de portocale (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu ceapa caramelizata:

Ficatul de porc se spala si se taie felii. Se pipereaza dupa gust. Se pune pe gratar sau in tigaia unsa cu putin ulei (eu am facut in Hot Pan).

Cand sunt apropape gata se sareaza dupa gust.

Separat ceapa se taie pestisori si se pune intr-o tigaie cu putin ulei pana se caramelizeaza.

Se serveste ficatul cu ceapa alaturi.

Peste ficat eu am pus si putin suc de portocale (sa nu fie asa uscat).

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

ficatul nu se sareaza de la inceput pentru ca se intareste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc neinecacios cu sos