Ficatei de pui cu mamaliguta

de Gherca Daniela in Ficat, 15 Iul 2014 | 9944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de ficatei
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 lingura de bulion
  • condimente ( boia iute, cimbru, rozmarin, sare, piper)
  • ulei pentru prajit
  • lapte pentru fragezirea ficateilor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu mamaliguta:

 Spalam ficateii bine in apa rece, apoi turnam lapte pana ce ii acoperim si bagam la rece pentru aprox. 1 ora.

   Intr-o tigaie punem ulei si peste punem ceapa tocata marunt, dupa ce s-a prajit punem ficateii (scursi de lapte )si acoperim cu un capac, mai agitam tigaia din cand in cand, ii intoarcem pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

    Separat punem bulionul cu jumatate de ceasca de apa si condimente dupa preferinte, amestecam bine si turnam peste ficateii prajiti, lasam pana scade toata apa.

   Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]