La multi ani Romania !
Un meniu in  culori tricolore...
Reteta o am de la Ionix careia ii multumesc mult pentru idee.Dupa cum am promis....am testat reteta !( cu mici modificari)
http://www.bucataras.ro/retete/13691/porc-cu-lamaie.html
Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe  toate partile si le punem intr-un vas yenna.
Ceapa si usturoiul le curatim si  le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei  rosu.
Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne,  adaugand si cimbrul.
Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem  carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
Cu 5  minute inainte de a fi gata adaugam coaja rasa de lamaie peste carne si dam iar  la cuptor.
Servim friptura cu cartofi , orez sau mamaliguta, alaturi de o  salata.
Pofta mare !