Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac

de nico15 in Pastrav, 25 Oct 2012 | 5381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pastrav somonat
  • 70 g de mazare
  • 70 g de piure de sfecla
  • unt / ulei
  • 1 pastarnac
  • ½ ceapa
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac:

Pestele se fileteaza se spala si se va sterge cu prosoape absorbante, va trebui sa crestam pe spatele pestelui si sa punem un amestec de sare si condimente. Dupa aceea il vom praji in ulei si unt.

Punem mazarea la fiert in apa cu sare, sfecla a fost in prealabil, coapta la cuptor, dupa care s-a curatat si s-a blendat, s-a potrivit cu sare si am adaugat putin ulei, dupa care am lasat-o in asteptare.

Taiem ceapa si usturoiul fin si le vom sota, cand acestea am culoare aurie, adaugam mazarea, lasam cateva minute dupa care adaugam piureul de sfecla si herb au provence(ierburi aromate, dupa care luam de pe foc. Dupa ce am curatat pastarnacul il punem la fiert, dupa ce este fiert se scoate si se lasa sa se raceasca dupa care se vor taia chipsuri si se vor trage in unt la tigaie.

Se scot se aseaza pe servetele absorbante sa se indeparteze surplusul de grasime si vom trece la aranjarea preparatului nostru. Putem sa servim pestele cu ce sos dorim noi: lamaie, usturoi, un sos rosu dulceag/picant. Decoram cu o frunza de busuioc.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]