Sau pizza alba ...Pot sa va spun doar atat: nu m-am mai oprit din mancat ;;)
Se amesteca faina cu sare si zahar intr-un vas, se adauga parmezanul si se face un cuib. In apa calduta se dizolva drojdia, dupa care se toarna peste faina, se amesteca totul bine, dupa care se adauga ceapa si se termina de framantat. La final se incorporeaza uleiul si se acopera aluatul, se lasa la cald pentru cel putin 1 ora.
Dupa care se curata cartofii se spala si se taie in felii potrivite. Intr-o tigaie pe foc se pune uleiul si usturoiul, se adauga si cartofii se condimenteaza totul dupa gust. Se pun cateva linguri de apa, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit cateva minute (5-10)
Cand aluatul este crescut se intinde o foaie (in cazul meu am folosit o tava rotunda) se aseaza in tava, deasupra se pun in strat cartofii raciti, carnaciori si deasupra parmezan. Se lasa la crescut 30 de minute dupa care se da la cuptor pentru 20 de minute la 200°.
Pofta buna!!!