Focaccia cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Piine, 26 Mar 2014 | 6943 vizualizari

 

De mult timp o aveam in plan,,, Si cum zilele astea am primit cateva kilograme de faina, iar Ligia mi-a readus pofta in prim-plan, am trecut la treaba, vorba,,,, unui talentat :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba de grau
  • 250 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr cascaval
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • condimente dupa gust: sare, oregano, chilli si rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, adaugam drojdia si apa care trebuie sa fie calduta. Condimentam dupa gust cu sare, amestecam ingredientele si framantam aluatul pana devine omogen.

Intindem apoi o foaie, in functie de dimensiunea dorita, o asezam in tava de aragaz si o lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Ungem foaia cu ulei si presaram condimentele dupa gust. O coacem, apoi, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos. Presaram cascavalul ras si o servim, calda sau rece, este la fel de gustoasa! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga rozmarin si oregano si in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci si cascaval