Foietaj rasucit

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 12338 vizualizari

 

o gustare delicioasa sau un inlocuitor de sandvis pentru servici, scoala......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 150 gr.cascaval ras
  • 150 gr salam
  • ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj rasucit:

foaia de foietaj se dezgheata, se unge cu un strat subtire de ketchup, se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras

foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine si pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime.

fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

tava se introduce la cuptorul preincalzit, la foc moderat si se coc pana se rumenesc usor

TIPS-URI

1

eu am folosit foi bella

2

se pot face diferite umpluturi in functie de imaginatie si preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj rasucit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval