Friganele

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 3454 vizualizari

 

daca aveti painica ramasa din ziua anterioara, preparati rapid niste friganele pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine mai veche de o zi
  • ulei pentru prajit
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Decupam painea cu ajutorul formelor de biscuiti.

Amestecam ouale cu laptele,condimentam.

Incingem uleiul intr-o tigaie, trecem feliile de paine prin oul batut si le prajim la foc potrivit pana capata culoare frumoasa, aurie.

Le scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu legume proaspete, diferite tipuri de branza sau cascaval si suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu boia