Frigarui cu telemea de oaie si legume

de Mihaela11_jo in Mancaruri de legume, 2 Sep 2011 | 5943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame telemea de oaie
  • 5-6 cepe mici pentru frigarui
  • 3 ardei de 3 culori diferite(verde, rosu,galben)
  • 2 rosii mari
  • 2 dovlecei mici zuchinni
  • 2 vinete mici
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu telemea de oaie si legume:

Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime;rosiile se taie cubulete;telemeaua de oaie se taie de asemenea cubulete.

Ceapa se curata si se taie in jumatati;ardeii se taie in bucatii de cca 2-2,5 cm.

Legumele se ung cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza , apoi se pun pe betisoare .

Se incalzeste gratarul pe aragaz si se pun frigaruile , intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumenii uniform.

Se servesc cu lipie arabeasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu telemea de oaie si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 17:13

Rocsi
Multumesc Horia; dupa luna Ramadan, numai cu musafiri si invitatii la masa am simtit nevoia de ceva usor, fara carne

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:54

Ce buna trebuie sa fie telemeaua coapta cu legume langa ea

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu vinete si dovlecei