Friptura cu garnitura de cartofi nature

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2011 | 14897 vizualizari

 

Astazi va prezint o metoda simpla de a gati o friptura frageda si foarte gustoasa. Poate vi se pare banal, insa eu ador friptura preparata astfel.

 

INGREDIENTE

  • carne (ceafa de porc sau pulpe - eu am folosit pulpe de pui)
  • condimente: sare si piper (optional un praf de chili)
  • 2 morcovi
  • 5-6 carofi potriviti ca marime
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu garnitura de cartofi nature:

Tot ceea ce trebuie facut este sa curatam bine carnea, sa o condimentam cu sare si piper dupa gust, dupa care sa o punem intr-o tava cu ulei si apa atat cat sa o cuprinda. Punem tava la cuptor,  la foc mic pentru aproximativ doua ore jumatate, adaugand atunci cand este necesar cate un pahar cu apa.

Intre timp, fierbem morcovii si cartofii, in apa cu sare,  avand grija sa nu se sfarame, si, ii asezam pe un platou, fierbinti,  doar atunci cand ii servim. Presaram din belsug cascaval ras si ornam cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu garnitura de cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2011, 19:32

eu iti dau!!!!!!!!

kamy 1

20.03.2011, 19:57

mai ai??????? ioi ca bun o fost ms

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2011, 20:02

sa iti fie de bine! ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava