Friptura de Craciun

de MotanLaOale in Porc, 15 Ian 2020 | 4419 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 800 g pulpa de porc
  • 500 g costita afumata
  • 500 g carnati semiafumati
  • 100 g untura
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici.

Carnatii se taie la 4-5 cm.

Costita se taie cuburi mai mari.

Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne.

Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.

 Se adauga carnatii si costita si se prijeste inca 15-20 minute.  

Se amesteca din cand in cand.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute pana se evapora zeama si ramane doar untura, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.

Se mananca obligatoriu cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite cu miere la cuptor