Friptura de miel

de mamaieelena in Oaie, 16 Apr 2012 | 5589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de miel peste 2kg
  • piper
  • sare
  • cimbrisor verde
  • tabasco
  • 3 linguri cu rosii taiate in amestec cu busuioc
  • 5-6 catei de usturoi
  • 600ml.vin rosu
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Cu o zi inainte am pregatit carnea pe care am spalat-o si am curatat coastele de carne. Am condimentat si am pus ulei peste ea, am dat la frigider si a doua zi seara am pus la cuptor cu vin si apa. Am acoperit cu folie si am dat la cuptor pentru o ora, dupa care am scos si am pus restul de amestec de rosii cu busuioc, cimbrisor, tabasco, usturoiul curatat si taiat cu cutitul marunt, sare si un pic de vin. Am pus pe deasupra la friptura si am dat la cuptor descoperita pentru inca o jumatate de ora.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

18.04.2012, 17:14

chiar foarte gustoasa

Sim0na 1

18.04.2012, 21:52

Tot nu m-am saturat de miel...

mamaieelena 1

18.04.2012, 22:43

simona mai am o portie de friptura si deja ma gandesc sa mai fac inca o tura si noua ne place foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]