Friptura de miel cu cartofi la cuptor

de xana in Oaie, 10 Apr 2014 | 21810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kilograme de carne de miel
  • 4 cartofi rosii mai marisori
  • 6 catei de usturoi+3 catei
  • o lingura rasa boia de ardei+1 lingurita
  • 150 ml vin rosu sec
  • sare
  • piper
  • 50 gr margarina
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu cartofi la cuptor:

Carnea se spala si se taie in bucati potrivite. O condimentam cu 6 catei de usturoi pisati, o lingura de boia de ardei, sare si piper si putin ulei de masline. O acoperim si o dam la frigider pana a doua zi.

Cartofii fara coaja ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu 3 catei de usturoi pisati, 1 lingurita boia de ardei, sare si piper.

Punem carnea in tava si cartofii alaturi, apoi impartim deasupra margarina taiata cubulete mici si putin ulei de masline.

Se da la cuptor stropinduse din cand in cand cu vinul rosu. Am lasat-o o ora si jumatate, dar depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor