Tocanita papricata de miel

de mihaelar63 in Oaie, 3 Mai 2014 | 4692 vizualizari

 

Tocanita aceasta este o varianta a papricasului de miel . Soacra mea care este unguroaica face un papricas de pui demential . Ce am preparat eu aici se apropie cel mai bine de gustul acela super .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg miel cu coaste
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita ,, eros pista ''-pasta ardei iute rosu
  • 1 lingur boia rosie de ardei
  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 linguri faina alba
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar smantana
  • 2 fire tarhon verde
  • 6 fire usturoi verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita papricata de miel:

  1. Portionati carnea de miel si prajiti in ulei pana se rumeneste .Sarati .
  2. Adaugati pasta de ardei , ardeiul rosu maruntit si amestecati .
  3. Adugati faina alaba si boiaua, tarhonul , amestecand in continuare .
  4. Turnati laptele ,amestecati si lasati la foc mic pana se patrunde carnea .
  5. La sfarsit adugati verdeturile tocate si smantana ,diluata cu putin sos cald .
  6. Serviti cu mamaliguta fierbinte .

TIPS-URI

1

Folositi din belsug verdeturi , doar acum este sezonul lor !!!

2

Ca si salata merege excelent salata verde sau cea de castraveti .

3

Mielul ,, a fost'' din rasa Suffolk o rasa pura englezeasca , de carne . Procentul de grasime este mic si gustul delicios , mai putin pregnant decat la rasele autohtone .L_am cumparat de la vecinul de unde avem gradina in Chei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

04.05.2014, 10:28

iubim pasta de ardei rosu in orice.. super reteta

Panacris 1

04.05.2014, 10:53

tiby 1

04.05.2014, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel