Friptura de porc cu cartofi curry

de susu in Porc, 11 Feb 2011 | 5868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne impanata de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • Boia dulce
  • Curry
  • Paprika
  • Foi de dafin
  • Piper
  • Vegeta
  • Cartofi
  • Unt
  • 1 cana de vin rosu
  • Supa de carne sau apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi curry:

Impanam friptura cu cativa catei de usturoi, adaugam condimentele si supa. Dam la cuptor si stropim din cand in cand cu zeama din tava. Spre sfarsit adaugam si vinul si lasam sa scada bine. Cartofii ii taiem bucati potrivite si ii punem la fiert in apa cu doua lingurite de curry si un praf de sare. Cand au iert ii scurgem de zeama si ii amestecam cu putin unt. Servim friptura alaturi de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi curry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate si cu costita