Friptura de porc cu legume

de Alexandra Burz in Porc, 9 Oct 2013 | 5642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de porc feliat
  • carnati de casa 500 gr
  • sare, piper, vegeta
  • rozmarin
  • 1 morcov
  • 1 ceapa galbena
  • o jumatate ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Se curata bine carnea.

Se spala si se curata bine legumele, dupa care se taie dupa preferinta.

Intr-o tava de yena se pune putin ulei. Se aseaza jumatate din cantitatea de legume.

Se aseaza acarnea, se asezoneaza cu condimente.

Se pun restul legumelor si crengute de rozmarin proaspat.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pt 60 de minute.

Cu 15 minute inainte de a scoate friptura se ia folia de aluminiu pt a se putea rumeni.

TIPS-URI

1

se serveste cu piure de cartofi sau alta garnitura dupa preferinta si o salata de varza sau ceva muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin