Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor

de marcela1979 in Porc, 24 Dec 2009 | 16064 vizualizari

Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor

 

in punga magica facuta

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1 kg
  • cartofi 1 kg
  • 1 punga magica pt friptura de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor:

Se taie carnea de porc in bucati si se pune in punga,se adauga cartofii curatati si taiati in 4 se adauga condimentele din punga knorr se leaga si se pune punga intr o tava ,se face niste gauri cu o scobitoare deasupra si se da la cuptorul incalzit timp de 70 de min.Cand e gata se scoate din cuptor,se desface punga cu grija la aburii fierbinti si se serveste.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]