Friptura de porc in sos de vin rosu

de Miha in Porc, 4 Noi 2010 | 20720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de pulpa de porc
  • 2 pahare de vin rosu
  • sare si piper
  • salvie si maghiran
  • 4 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos de vin rosu:

Feliile de carne le batem usor, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, fara a le suprapune. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si maghiran. Eu am folosit uscate.

Adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si vinul rosu. Acoperim cu un capac si fierbem inabusit la foc mic. Cand lichidul din tigaie a scazut adugam un pahar de apa si fierbem in continuare pana scade toata zeama.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (47)

Cris2711 1

27.12.2010, 14:27

Mofturosi la asa comori culinare?O sa le spun.citeste-le comentariile noastre pentru tine Ai multe retete extraordinare meritate la favo.Ti le voi proba in perioada urmatoare.super idei.pupici tie si micutilor tai

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 13:05

foarte gustoasa

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne