Friptura de porc la cuptor

de Moni_alex in Porc, 11 Sep 2016 | 4486 vizualizari

 

Cea mai gustoasa tot friptura de porc ramane mai ales daca e frageda si suculenta.
 

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc de 800 g
  • o ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2-3 linguri de ulei
  • jumatate de pahar de apa
  • jumatate de pahar de bere
  • o lingurita de sare
  • piper mozaic
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Am spalat carnea, am condimentat-o bine cu sare, piper, boia si am crestat-o cu cutitul de 4-5 ori.

Ceapa am taiat-o solzisori si morcovii i-am taiat rondele.

Intr-un vas rotund de yena am pus 2-3 linguri de ulei, am asezat carnea, am presarat pe carne( inclusiv in locurile crestate) si in vas ceapa si morcovii , am adaugat jumatate de pahar de apa.

Am pus capacul deasupra si am dat la cuptor la foc potrivit aproximativ 45 de minute. Am mai intors carnea din cand in cand.

Dupa ce s-a inabusit se lasa la cuptor fara capac, se adauga jumatate de pahar de bere si se lasa inca o jumatate de ora pana se rumeneste bine si se fragezeste.

O bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor