Porc cu vin si usturoi la tigaie

de madi_marin in Porc, 4 Ian 2011 | 14490 vizualizari

 

Atat de simplu si atat de bun....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de friptura
  • 1 cana cu vin rosu
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu vin si usturoi la tigaie:

Intr-o tigaie se pune ulei nu prea mult la incins.

Bucatile de care se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun la prajit. Dupa cateva minute se intorc , se mai lasa putin, apoi se pun vinul si inca pe atata apa fierbinte si cateii de usturoi taiati feliute. Se lasa sa fiarba pana scade sosul si carnita se rumeneste frumos.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu vin si usturoi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor